Novi Sad
07.03.2013.
14:33
Preduzeće ATP Vojvodina predala je zahtev Privrednom sudu za prinudnu naplatu potraživanja prema presudi koja je doneta u sporu protiv Grada Novog Sada, potvrdio je zastupnik tog preduzeća Dragan Zjalić.
  • Zaboravni

    12.03.2013 13:12
    Zaboravićemo...
    I to što nas je Maja odvela u siromaštvo, i to što je prevarila mnoge ljude, i to što ima stanove po inostranstvu, i to što se vozucka nama ispred očiju u luksuznim automobilima,i da nikada ništa dobro nije uradila za grad, i koliko je para strpala u svj džep, id. itd. Sve ćemo to zaboraviti, jer je ona sada u SNS i Vučić je štiti, a mi ćemo platiti njene bahanalije iz svojih džepova... dok nam se ona veselo osmehuje sa malih ekrana!!!
  • saska

    08.03.2013 11:11
    Vučiću gde si sad da hapsiš?
    Oće sada maja i igor da odgovaraju? Vučići gde si si sad ipak se ispostavilo da štitiš svoje, znači kao i svi ostali politačari priča u prazno a od obećenja da će slati u zatvor sve bez obzira na stranačku pripadnost kanda ništa
  • glavobolja

    08.03.2013 10:26
    @Mara - uzas
    borio se on za samog sebe a ne za radnike zeleci da kombinacijom atp i bus-stanice napravi monopol na medjugradski saobracaj

    zato su i bili onoliki protesti auto prevoznika, blokade puteva jer nisu hteli da im neko preko politike uzima leba iz usta

    narodu je takodje smetalo sto je stanica daleko u p.m. od ove postojece, a nova je mogla da se napravi i malo blize a ne da se pravi u dvoristu atp-a

    i ta privatizacija je bila jako sumnjiva, mozda je i tu neko podelio pare jer novac je mio bez obzira koje stranke bio

    razmisljajte malo
  • mara

    08.03.2013 09:22
    uzas
    Pa naravno da je Devićeva, da se on nije borio za ovo, ništa ne bi bilo od para... ukinite sve partije... pustite ljude da rade... ovoj drzavi fali radnih mesta... radnih mesta... radnih mesta...
  • -

    08.03.2013 08:09
    -
    cek, ako se ovo plati, cija je onda stanica?
  • 08.03.2013 07:03
    Nesposobni bili i ostali
    Šta nam uradiste,,DEMOKRATE",čekali 4 godine ,i dug se nagomilao ,doveli grad do bankrota.A svoje torbe napunili.
  • Сремац

    07.03.2013 21:16
    Песимиста паси траву на ливадама
    На ливадама се напаса стадо и не гради инфраструктура.Распишите самодопринос,као што се некад радило у овом граду,скупите новце па правите и топловод,ако имате пара.Биће за EXIT,јер је он био и пре него си ти дошао на ливаде.Што се тиче ових што чекају новце,све оно што су добили по било ком основу,или радили приватно - ТРЕБА ИМ ОДУЗЕТИ,а у зони спорне аутобуске станице поставити саобраћајну сигнализацију са ЗАБРАНОМ ПРОЛАЗА ЗА АУТОБУСЕ,као што су то учинили они ономад код Ж станице.
  • karlo

    07.03.2013 19:36
    pravda je spora ali dostizna!
    svaka cast. radujem se sto ce jadni i napaceni radnici dobiti zasluzeno svoj deo. a politicari Vi se i dalje kockajte i dalje se pravite ludi i nastavite po svome. umesto da sednete i dogovorite se sa Devicem za stanicu. nemoj samo da mi kazete za godinu dve, pa mi moramo da platimo sada 200 miliona evra Devicu..alo, sta jos treba da se opametite i da razumete da je Ugovor svetinja u Evropi!
  • црн образ

    07.03.2013 18:03
    нашег безбедњака
    Колико ја видим, ова борба против криминала нас дебело кошта. А истовремено "незаштићени" министар, Маја и Игор не силазе са ТВ-а.

    Је ли само мени нешто ту чудно???

    Поштено Вучићу, свака ти част! Види се да је борба бескомпромисна и да нема заштићених. А није ни 1. април, па да ти опростимо.

    Можда треба бескомпромисно ухапсити "писара који је уговор погрешно преписао", вероватно је он главни кривац за ово шта нам се дешава.

    Ако задржите овај, овакав, војвођански кадар, на изборима, што се Војводине тиче, стварно немате шта да тражите, колико год били пуни себе.
  • Pesimista

    07.03.2013 17:13
    Znaci opet nista od novih mostova, novih radnih mesta, infrstrukure u Gornjim Livadama,... PS Hocel' biti za Exit?
  • Dzeki

    07.03.2013 15:39
    e sad smo popusili da izvinete!
    Istovremeno nam se Maja i Mirovic keze Vucicu iza ledja na konferencijama
  • 07.03.2013 14:45
    Masala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna